Alice Terrace & Salon

Tapasztalja meg Ön is az Andrássy útra néző Alice Salon egyedülálló varázsát, ahol különleges ízélmények várják. Indítsa a napját egy ízletes reggelivel, majd merüljön el a kulináris élvezetekben egy könnyű ebéddel, vagy tegye még egyedibbé az együtt töltött időt a Salon bárunkban.

Tapasztalja meg Ön is az Andrássy útra néző Alice Terrace egyedülálló varázsát, ahol különleges ízélmények várják. 

Indítsa a napját egy ízletes reggelivel, merüljön el a kulináris élvezetekben egy könnyű ebéddel, vagy tegye még egyedibbé az együtt töltött időt egy romantikus vacsorával.

Étterem & Salon Bar

A visszafogottan nagypolgári Alice Salonban minden vendégünk meghitten és otthonosan érezheti magát. Az ehhez illő étlapunk ebédidőben áll vendégeink rendelkezésére, amelyen olyan hazai, nemzetközi és speciális étrendű ételekből állítottunk össze, amikhez friss és helyi hozzávalókat használunk szívvel és lélekkel.

Borlapunk gondosan szelektált választékában őszinte magyar borok találhatóak, kis kalandozással francia és újvilági borászatok irányába.

Büfé reggelink kínálatában is helyet kapnak a helyi termelők és beszállítók. A hideg felvágottak, sajtok, házi lekvárok és tojás ételek ugyanúgy megtalálhatóak, mint a zöldségek és gyümölcsök, frissen sült pékáruk, valamint a laktóz- és gluténmentes termékek. Vendégeink kedvence az olasz pörkölésű, frissen őrölt szemes kávénk minden reggel elérhető.

A büfé kiegészítéseként egészséges ételeket is lehet választani a reggeli a’la carte étlapunkról.

nyitva tartás:
reggeli    7:00-11:00
ebéd        12:00-17:30
bár           12:00-22:00